HP DisplayPort to HDMI 1.4

Etusivu / Näytöt/TV / Tarvikkeet / HP DisplayPort to HDMI 1.4
Hinnat näkyvät vain verkkokauppaan kirjautuneille käyttäjille.
HP DisplayPort to HDMI 1.4 Adapter (F3W43AA)
HP DisplayPort to HDMI 1.4 Adapter (F3W43AA)
HP DisplayPort to HDMI 1.4 Adapter (F3W43AA)
HP DisplayPort to HDMI 1.4 Adapter (F3W43AA)

HP DisplayPort to HDMI 1.4 Adapter

Tuotekoodi:
F3W43AA
EAN:
4514953705395
  • Tyyppi Video Adapters
Varastossa
Kuvaus

Tuotekuvaus

Make the most of the available ports on your HP Business Notebook by converting its DisplayPort output to HDMI for quick and easy connection to a range of multimedia devices.

• Enjoy access to and expand compatibility with your multimedia devices with an adapter that converts your DisplayPort output to HDMI. Simply connect the DisplayPort end to your PC and the HDMI end to your device.


• Säilytä pienikokoista sovitinta kantolaukussa kannettavan tietokoneen mukana, jotta se on käytettävissä milloin ja missä sitä tarvitaan.


• Saat mieltä rauhoittavan kolmen vuoden rajoitetun vaihto-osatakuun. Verkon tukifoorumeiden lisäksi saatavilla on puhelintukea (vain Pohjois-Amerikassa) vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä.

Sisältyy toimitukseen

    HP DisplayPort to HDMI Adapter, documentation
Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta (esim. tietokoneisiin ei välttämättä sisälly näyttöä, vaikka kuvassa sellainen olisikin). Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista.
© 2019 INMICS OY