Ole hyvä ja odota...

Konfiguraattorit

Etusivu / Tallennus /

Tallennusmedia

Hinnat näkyvät vain verkkokauppaan kirjautuneille käyttäjille.
Hewlett Packard Enterprise RDX 500GB Removable Disk Cartridge with 500GB native capacity.  For use with RDX Disk Solution & RDX Disk Docking Station. (Q2042A)

Hewlett Packard Enterprise RDX 500GB Removable Disk Cartridge with 500GB native capacity. For use with RDX Disk Solution & RDX Disk Docking Station. (Q2042A)


Tuotekoodi: Q2042A
Tyyppi: RDX
Kpl/Pakkaus: 1
Arvioitu saapumisaika:  29.11.2017
Kuvaus (CNET)

Tarvitseeko pienyrityksesi helpon, edullisen ja luotettavan ratkaisun tietojen ja tärkeiden järjestelmien suojaukseen? HP:n irrotettava RDX-levy tarjoaa helppokäyttöisen, edullisen, kestävän ja siirrettävän tietojen suojausmenetelmän työasemille ja aloitustason palvelimille. Tiedostojen kopioiminen vetämällä ja pudottamalla tekee varmuuskopioinnista yksinkertaista ja vaivatonta.

Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta (esim. tietokoneisiin ei välttämättä sisälly näyttöä, vaikka kuvassa sellainen olisikin). Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista.