Hewlett Packard Enterprise HPE X122 1G SFP

Etusivu / Verkko / Tarvikkeet / Hewlett Packard Enterprise HPE X122 1G SFP
Hinnat näkyvät vain verkkokauppaan kirjautuneille käyttäjille.
Hewlett Packard Enterprise HPE X122 1G SFP LC BX-D Transceiver (ehem. ProCurve) (J9142B)

Hewlett Packard Enterprise HPE X122 1G SFP LC BX-D Transceiver (ehem. ProCurve)

Tuotekoodi:
J9142B
EAN:
884420143369
  • Tuote Transceiver / GBIC / SFP
Varastossa
Kuvaus

Tuotekuvaus

A small form-factor pluggable (SFP) Gigabit-BX (bi-directional) "downstream" transceiver that provides a full-duplex Gigabit solution up to 10 km on one strand of single-mode fiber. The J9142B connects to the J9143B "upstream" transceiver, or to any IEEE-standard 1000BASE-BX10-U ("upstream") device.

Warranty and support

• ProCurve Lifetime Warranty: for as long as you own the product, with next-business-day advance replacement (available in most countries)

Ominaisuudet ja edut

    Limited electronic and telephone support is available from HP. Refer to the HP Web site at www.procurve.com/support for details on the support provided and the period during which support is available.
Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta (esim. tietokoneisiin ei välttämättä sisälly näyttöä, vaikka kuvassa sellainen olisikin). Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista.
© 2018 INMICS OY