APPLE iPhone X 64GB Silver

Etusivu / Puhelimet / Matkapuhelimet / APPLE iPhone X 64GB Silver
Hinnat näkyvät vain verkkokauppaan kirjautuneille käyttäjille.
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)
APPLE iPhone X 64GB Silver (MQAD2FS/A)

APPLE iPhone X 64GB Silver

Tuotekoodi:
MQAD2FS/A
EAN:
190198457394
Ammattilaisten arvostelut: 1084 arvostelua
  • Näytön koko 5.8"
  • Paino 174g
  • OS iOS 11
  • Väri Silver
  • Operator lock No
  • Kapasiteetti 64GB
  • Model Apple Iphone X
  • Dual sim Ei
Ei varastossa
Kuvaus

iPhone X

Visiomme on aina ollut luoda iPhone, joka on kokonaan näyttöä. Tehdä laitteesta niin vaikuttava, että se on kokemus itsessään. Ja niin älykäs, että se reagoi napautukseen, ääneesi ja jopa vilkaisuusi. iPhone X tekee visiostamme totta. Tervetuloa, tulevaisuus.


Design ja näyttö

Miten luodaan syvällisen älykäs laite, jonka runko ja näyttö muodostavat yhden katkeamattoman kokonaisuuden? Se oli tavoitteemme jo ensimmäisen iPhonen kanssa. iPhone X:ssä tavoite on saavutettu.

iPhone puhtaim­massa muodossaan.

Loimme katkeamattoman pinnan, jossa mikään ei häiritse käyttökokemusta, ja korvasimme Koti-painikkeen uusilla mutta silti tutuilla navigointitavoilla.

Käyttö sujuu helposti luonnollisin elein.

Koti
Pääset Koti-valikkoon pyyhkäisemällä alareunasta.

Moniajo
Kun haluat esiin kaikki avoinna olevat apit, pyyhkäise vain ylöspäin ja pysäytä.

Ohjauskeskus
Avaa muokattava Ohjauskeskus hetkessä pyyhkäisemällä alaspäin.

Siri
Esitä Sirille kysymys pitämällä sivupainiketta painettuna.


Isosti teknologiaa pienessä tilassa.

TrueDepth-kamerajärjestelmän ansiosta voit ottaa upeita kuvia ja käyttää Face ID:tä. Se sijaitsee piskuisessa tilassa näytön yläreunassa. Tilaan mahtuu kuitenkin joukko edistyksellisimpiä teknologioita, joita koskaan olemme kehittäneet.

Esittelyssä Super Retina. Kauneuden teknologiaa.

Super Retina ‑näytön OLED-paneeli ei ole mikä tahansa OLED. Se on erikoisvalmistettu vaativien standardiemme mukaiseksi. HDR-näytössä on 1 000 000:1 kontrastisuhde, korkea resoluutio ja kirkkaus, laajan väriskaalan tuki sekä alan johtava väritarkkuus.

Loistava reunoja myöten
Innovatiivisia taivutusteknologioita ja pinottavia piirejä hyödyntävä OLED-näyttö myötäilee laitteen ääriviivoja aina viimeisimpiin kulmiin saakka. Se käyttää prosessia nimeltä alipikseleiden anti-aliasiointi, joka yksittäisiä pikseleitä säätämällä tekee niiden reunoista pehmeät ja häiriöttömät.

Alan paras värintoisto
Super Retina HD ‑näytön edistyksellinen värin­hallinta­järjestelmä on alan paras. iPhone X näyttää sisällön automaattisesti sen alkuperäisessä väritilassa, kuten P3:ssa tai sRGB:ssä. Näet siis ne värit, jotka ohjaaja tai suunnittelija on valinnut.

True Tone. Miellyt­tävämpi silmälle.

True Tone ‑teknologia käyttää edistyksellistä kuusikanavaista ympäristön valoisuuden tunnistinta, joka säätää näytön valkotasapainon ympäröivän valon värilämpötilaa vastaavaksi. Kuvat näkyvät näytöllä siis yhtä luonnollisina kuin paperille painettuina, mikä vähentää silmien rasitusta.

HDR. Nyt ensi kertaa nähtävillä iPhonella.

iPhone X:ssa on aito High Dynamic Range (HDR) -näyttö. Voit katsoa elokuvia ja TV-sarjoja Dolby Vision- ja HDR10-muodossa. HDR-kuvat näyttävät entistäkin upeammilta. Voit myös katsella muun muassa iTunesin ja Netflixin HDR-sisältöä.

Kaikkien aikojen kestävin äly­puhelimen lasi.

Etu- ja taustapuoli ovat kokonaan lasia – kaikkein kestävintä valmistamaamme lasia, jossa on 50 prosenttia syvempi vahvistava kerros. Seitsenkerroksinen värjäysprosessi mahdollistaa tarkan sävyjen ja läpikuultavuuden viimeistelyn, ja heijastava optinen kerros tehostaa värejä. Oleofobisen pinnoitteen ansiosta voit pyyhkäistä helposti tahrat ja sormenjäljet pois.

Tervetuloa langattomaan maailmaan.

Olemme aina halunneet iPhonesta aidosti langattoman laitteen, vapaan latauskaapeleista ja kuulokejohdoista. iPhone X:n lasinen tausta ja sisäinen langaton latausjärjestelmä on suunniteltu langatonta tulevaisuutta varten.

Applen kehittämä erikoisluja ruostumaton teräs.

iPhone X:ää ympäröi vahvistava ruostumaton teräsreunus. Se on Applen erikoisvalmisteista seosta, joka on kestävää, puhtaampaa ja saavuttaa upean kiillon. Tähtiharmaalle värille käytetään prosessia nimeltä Physical Vapor Deposition, jolla ruostumaton teräsreunus saadaan täydellisesti istumaan lasin sävyyn.

Kestää vedet, roiskeet ja pölyt.
iPhone X on suunniteltu mikroskooppisen tarkasti hylkimään vettä, roiskeita ja pölyä.


Face ID

Mikä olisi luonnollisempaa kuin kosketus? Katse. Tämän ajatuksen pohjalta luotiin Face ID, tehokas ja suojattu todentautumis­järjestelmä, joka on Touch ID:täkin kätevämpi. Sillä lukituksen avaaminen hoituu nopeasti, helposti ja intuitiivisesti.

Uskomatonta yksin­kertaisuutta. Uskomat­toman teknologian kautta.

TrueDepth-kamera­järjestelmässä on useita innovatiivisia tekno­logioita. Ne toimivat yhdessä reaaliajassa ja tunnistavat sinut kasvoistasi luodun yksityis­kohtaisen syvyysmallin avulla.

Kasvosi ovat turvallinen salasana.

Face ID avaa iPhone X:n lukituksen vain, kun katsot laitetta. Se on suunniteltu hylkäämään valokuvat ja naamiot. Kasvojesi malli salataan, ja Secure Enclave suojaa sen. Todentautuminen tapahtuu välittömästi laitteessa, ei pilvessä.

Kun se tuntee sinut, se tunnistaa sinut.

A11 Bionic ‑siru tunnistaa ulkonäkösi muutokset koneoppimisen avulla. Laita silmälasit. Käytä hattua. Kasvata parta. Ystäväsi eivät ehkä tunnista sinua. Mutta iPhone X tunnistaa.

Niin fiksu että toimii vain kun niin haluat.

Lisäsuojaa tuo se, että Face ID tunnistaa, milloin se on huomion kohteena. Se avaa iPhone X:n lukituksen vain silloin, kun katsot laitetta kohti silmät auki. Face ID voi myös näyttää ilmoituksia ja viestejä, pitää näytön päällä lukiessasi tai vähentää hälytyksen tai soiton äänenvoimakkuutta.


TrueDepth-kamera

Miten paljon innovaatiota voidaan pakata mitättömän pieneen tilaan? Ihmeen paljon. TrueDepth-kamerajärjestelmässä on korkeatasoiset kamerat ja kennot. Ne luovat uusia ominaisuuksia, jotka ovat mahdollisia ainoastaan iPhone X:ssä.

Mahtavaa innovaatiota mitättömässä tilassa.

Hienorakenteinen yhdistelmä tehokkaita teknologioita ja A11 Bionic ‑siru mahdollistavat Face ID:n, muotokuvatila-selfiet ja Animojit.

Face ID. Kasvosi ovat turvallinen salasana.

iPhone X:n mullistavan todentautumisjärjestelmän prosessi alkaa TrueDepth-kameran tallentamasta datasta. Tunnistimet lukevat kasvojesi ainutlaatuiset muodot ja vertaavat niitä A11 Bionic ‑sirun erillisen Secure Enclaven suojaamiin tietoihin. Jos ne vastaavat toisiaan, iPhone X:n lukitus avautuu.

Muotokuva­tila. Selfiet saavat todellista syvyyttä.

Ota selfieitä, joiden syväterävyys­tehoste piirtää kasvosi terävästi tyylikkään pehmeää taustaa vasten. TrueDepth-kamera ja A11 Bionic ‑siru tallentavat kuvan, johon tehoste voidaan lisätä yhdellä napautuksella.

Muotokuva­valo. Studiotason selfieille.

Täysin uusi muotokuvavalo on saanut innoituksensa muotokuvataiteen ja -tieteen perusteellisesta tutkimisesta. Se laskee kehittyneiden algoritmien avulla, miten kasvonpiirteesi ja valo käyttäytyvät yhdessä. Näiden tietojen avulla se luo upeita valotehosteita.

Animoji. Ota animaation muoto.

Myönnä pois. Olet aina halunnut olla yksisarvinen. A11 Bionic ‑sirun kanssa toimiva TrueDepth-kamera tallentaa ja analysoi yli 50 eri lihasliikettä ja peilaa ilmeesi 12 Animojiin.

Clips. Tee videoita, jotka vievät muihin maailmoihin.

Clips on ilmainen appi, jolla voit tehdä ja jakaa hauskoja videoita muun muassa tekstin, grafiikan ja tehosteiden kera. iPhone X:n Selfie Scenes ‑ominaisuuden ansiosta Clips on entistäkin hauskempi. TrueDepth-kameran avulla se vie sinut 360° animoituihin maisemiin.


Kaksi 12 Mpix kameraa

Voiko kamera tallentaa enemmän kuin silmä näkee? Halusimme selvittää asian, joten integroimme nopeammat, optisilla kuvanvakaimilla varustetut kamerat A11 Bionic ‑sirun edistykselliseen koneoppimiseen. Tuloksena on valo­kuvaus­järjestelmä, joka näkee, ymmärtää ja tekee enemmän.

Laajakulmakamera
Maailman suosituin kamera on nyt entistäkin parempi. Siinä on ƒ/1.8 kuusi­element­tinen linssi, optinen kuvan­vakain sekä suurempi ja nopeampi 12 Mpix kenno.

Telekamera
Tehokkaassa ƒ/2.4 tele­kamerassa on toinen optinen kuvan­vakain, joka toimii huipputason seitsen­magneettisella ratkaisulla. Yhdessä kamerat mahdollistavat optisen zoomin, jolla pääset lähemmäksi kohdettasi. Ja pystyt tuottamaan upeita kuvia muotokuvatilassa.

Muotokuvatila. Kauniimpi syväterävyys­vaikutelma.

Muotokuvatila paranee entisestään. Se tuottaa tarkemmat yksityiskohdat, luonnol­lisemman taustan pehmen­nyksen ja parempaa jälkeä heikossa valossa. Halutessasi voit myös käyttää salamaa.

Muotokuva­valo. Studiotason valoefektejä reaaliajassa.

Muotokuvavalo perustuu keskeisiin valokuvavalaisun periaatteisiin. Se yhdistää monimutkaisen ohjelmiston ja laitteiston, kuten syvyyden tunnistavat kamerat ja kasvojentunnistuksen. Tuloksena on todellinen studiovalaisun vaikutelma.

Uusi edistyk­sellinen kuva­prosessori. Enemmän täysosumia.

Applen suunnittelema kuva­prosessori tunnistaa näkymän elementit, kuten ihmiset, liikkeen ja valais­tus­olosuh­­teet. Se siis optimoi kuvasi jo ennen kuin otat ne. Se tarjoaa myös edistyksellisen pikselin­käsittelyn, laajan väriskaalan tallennuksen, nopeamman automaatti­tarkennuksen heikossa valossa ja paremmat HDR-kuvat.

Kaksi optista kuvan­vakainta. Loistavia kuvia vähässä valossa.

Eräs valokuvauksen haastavimmista puolista on upeiden kuvien ja videoiden tallentaminen heikossa valossa. Kummassakin taka­kamerassa olevat kuvan­vakaimet tekevät siitä helppoa. Luovuutesi voi siis loistaa niukassakin valaistuksessa.

Uudet suotimet. Parempi salama. Enemmän hauskaa.

iPhone X:llä luot vaikuttavia otoksia aina kuvan tallennushetkestä viimeiseen muokkaukseen saakka. Uuden sukupolven HEIF-pakkausteknologialla voit ottaa uusia valokuvia samanlaatuisina kuin aiemmin – tiedostokoko vain on puolet pienempi. Anna siis kameran laulaa.

Live Photos ‑tehosteet ja uudet suotimet
Muunna mieleisesi Live Photo ‑valokuva hauskaksi videoluupiksi. Laita se toistumaan edestakaisin. Muuta ilotulitus kirkkaiksi juoviksi taivaalla käyttämällä pitkää valotustehostetta. Luo entistä luonnollisempia ihonsävyjä tai lisää klassista ilmettä muotokuviin käyttämällä uusia suotimia.

4-ledinen True Tone ‑salama ja hidas synkroni
Hitaassa salamasynkronoinnissa yhdistyvät alhainen suljinnopeus ja strobosalama. Siitä on hyötyä heikossa valaistuksessa, kun haluat sekä kirkkaammin valaistun etualan kohteen että kunnolla valotetun taka-alan. 4-ledinen True Tone ‑salama antaa kaksi kertaa yhtenäisemmän valaistuksen, joka vähentää ylivalottuneita kohtia.

Valko­kankaalle valmiit videot.

Oletko ylpeä vanhempi, elokuva-alan opiskelija tai ammattiohjaaja? iPhone X:llä voit kuvata ilmiömäisiä elokuvia. Applen suunnittelema videon koodaus käsittelee kuvaa reaaliajassa optimaalisen laadun saavuttamiseksi. HEVC-pakkauksella voit ottaa videota samanlaatuisena kuin aiemmin – tiedostokoko vain on puolet pienempi.

Vakaammat videot
Edistyksellisessä video­kuvan­vakaimes­sa on uusi suurempi kenno ja tehokas kuvaprosessori. Optinen kuvanvakain on suunniteltu vähentämään liikkeen ja käden tärinän aiheuttamaa epäterävyyttä heikossa valossa kuvatuissa videoissa. Elokuvasi näyttävät siis vakailta, vaikka kätesi ei olisikaan.

iPhone X:llä kuvattua.

Pyysimme harrastelija- ja ammattilaisvalokuvaajia ympäri maailman ottamaan kuvia iPhone X:llä. Heidän otoksensa ovat hienoja esimerkkejä siitä, mihin iPhone X:n kamerat pystyvät.


A11 Bionic ‑siru

Onko mahdollista luoda siru, joka on sekä tehokas että älykäs? Tutustu A11 Bionic ‑siruun, joka on kaikkien aikojen fiksuin ja tehokkain siru älypuhelimessa.

Ennen kokematonta tehoa.

Kuusi ydintä ja 4,3 miljardia transistoria sisältävässä A11 Bionic ‑sirussa on neljä tehokkuus­ydintä, jotka ovat 70 prosenttia nopeampia kuin A10 Fusion -sirussa, sekä kaksi suorituskyky-ydintä, jotka ovat 25 prosenttia nopeampia. Kun tarvitset lisäpotkua, prosessori voi hyödyntää jopa kaikkia kuutta ydintä samanaikaisesti.

Mitä neuro­arkkitehtuuri on.

Neuroarkkitehtuuri on suunniteltu erityisesti koneoppimista varten. Koneoppiminen on tekoälyn laji, jossa tietokoneet oppivat havainnoistaan. Se kykenee neuroverkkojen vaatimiin uskomattoman nopeisiin laskutoimituksiin ja on samalla todella energiatehokas.

Mitä neuro­arkkitehtuuri tekee.

A11 Bionic ‑sirun neuro­arkki­tehtuurissa on kaksi ydintä, ja se tunnistaa ihmiset, paikat ja esineet. Sen kone­oppimis­toiminnot suorittavat jopa 600 miljardia laskutoimitusta sekunnissa, ja se on keskeinen osa uusia innovatiisia ominaisuuksia, kuten Face ID:tä ja Animojia.

Säästä­väiseksi suunniteltu.

A11 Bionic ‑siru hallitsee mahtavaa voimaansa älykkäästi ohjaamalla tehtäviä ja suorituskyky- ja tehokkuusydinten välillä. Niinpä useimmin tekemäsi asiat, kuten tekstiviestin kirjoittaminen ja verkon selaaminen, tapahtuvat nopeasti ja samalla energiaa kuluu vähemmän. Kun lisätään vielä erityissuunniteltu akku, mitä tapahtuu? iPhone X kestää yhdellä latauksella jopa kaksi tuntia pidempään kuin iPhone 7.

Lisätty todellisuus. Parannettuna.

A11 Bionic ‑sirun ansiosta lisättyyn todellisuuteen perustuvat pelit ja apit saavuttavat täysin uuden sujuvuuden ja realistisuuden tason.

Metal 2:lle ja Core ML:lle suunniteltu siru.

Metal 2 on Applen suunnittelema grafiikkaohjelmisto, jolla kehittäjät voivat rakentaa konsolipelien tyylisiä pelejä. Core ML:n avulla kehittäjät voivat integroida koneoppimisen appeihinsa. A11 Bionic ‑sirun näytönohjain on optimoitu näitä uusia, mukaansa­tempaavia 3D-pelejä ja lisätyn todellisuuden kokemuksia varten.

Langaton lataus

Miten tehdään langattomaan maailmaan suunniteltu iPhone? Kehittämällä edelleen langat­tomien kuulok­keiden ja edistyksellisten langattomien verkko­yhteyksien kaltaista tekniikkaa kohti helppoa langatonta latausta. Lasi­taustan ja tehokkaan lataus­järjestelmän ansiosta voit ladata iPhone X:n vain laskemalla sen käsistäsi.

Suunniteltu toimimaan kaikkialla.

Halusimme tarjota ihmisille kätevän langat­toman lataus­mahdol­lisuuden kaikkialla. Niinpä iPhone X toimii langattomilla Qi-latureilla, joita käytetään yleisesti hotelleissa, kahviloissa, lento­kentillä ja autoissa. Belkin ja Mophie ovat myös kehit­­täneet kaksi uutta iPhone X:lle suunniteltua langatonta laturia.

AirPower. Radikaalisti helpompaa langat­onta latausta.

Uudella tyylikkäällä ja ultraohuella AirPower-latausmatolla voit ladata useita laitteita langattomasti ilman, että laitteiden tarvitsee olla tietyssä kohdassa. Aseta jopa kolme yhteensopivaa laitetta – kuten uusin iPhone, Apple Watch ja AirPodit – mihin tahansa sen pinnalle yhtäaikaista latausta varten.


iOS. Maailman edistyksellisin mobiili­­­käyttö­­järjes­telmä.

iOS herättää iPhonen ja iPadin eloon erittäin tehokkain ja henkilö­kohtaisin tavoin. Sen käyttö­liittymä on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Älykkäitä ehdotuksia tulee näkyville heti kun niitä tarvitset. Ja edistykselliset teknologiat suojaavat yksityisyyttäsi ja takaavat tietoturvan. Kun olet kokeillut iOS:ää, ymmärrät miksi niin moni käyttää mielellään iPhonea ja iPadia.

Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta (esim. tietokoneisiin ei välttämättä sisälly näyttöä, vaikka kuvassa sellainen olisikin). Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista.
© 2019 INMICS OY