APPLE iPad Wi-Fi 32GB - Space Grey

Etusivu / Tietokoneet / Tabletit / APPLE iPad Wi-Fi 32GB - Space Grey
Hinnat näkyvät vain verkkokauppaan kirjautuneille käyttäjille.
APPLE iPad Wi-Fi 32GB - Space Grey (MR7F2KN/A)
APPLE iPad Wi-Fi 32GB - Space Grey (MR7F2KN/A)
APPLE iPad Wi-Fi 32GB - Space Grey (MR7F2KN/A)
APPLE iPad Wi-Fi 32GB - Space Grey (MR7F2KN/A)
APPLE iPad Wi-Fi 32GB - Space Grey (MR7F2KN/A)
APPLE iPad Wi-Fi 32GB - Space Grey (MR7F2KN/A)

APPLE iPad Wi-Fi 32GB - Space Grey

Tuotekoodi:
MR7F2KN/A
EAN:
190198648938
Ammattilaisten arvostelut: 180 arvostelua
  • Näytön koko 9.7"
  • Resoluutio 2048 x 1536
  • Paino 469g
  • Mobiililaajakaistan Ei
  • OS iOS
  • Kapasiteetti 32GB
Kuvaus

Uusi 9,7 tuuman iPad

Ihan kuin tietokone. Toisin kuin mikään tietokone.
Miltä tietokone näyttäisi, jos se keksittäisiin tänään? Sen teho riittäisi kaikkiin mahdollisiin tehtäviin. Se olisi niin kannettava, että sen voisi ottaa mukaan minne vain. Se olisi myös niin intuitiivinen, että voisit käyttää sitä miten vain haluaisit – koskettamalla, näppäimistöllä tai jopa kynällä. Toisin sanoen se ei oikeastaan olisi ”tietokone”. Se olisi uusi iPad.

Tehoa tämän päivän
töihin. Ja kaikelle mitä huominen tuo mukanaan.


A10 Fusion ‑siru. Suorituskykyiseksi syntynyt.
64-bittinen arkkitehtuuri. Neliytiminen rakenne. Yli 3,3 miljardia transistoria. Suomeksi: iPad on uskomattoman nopea. Siitä on paljon apua, kun haluat editoida 4K-videota, pelata graafisesti vaativia pelejä tai kokea uusimmat lisätyn todellisuuden apit.

Se tekee helpoksi tehdä kaikkea yhtä aikaa.
iPadissa riittää tehoa useiden appien käyttämiseen kerralla. Voit työstää samaan aikaan liiketoimintasuunnitelmaasi, tehdä tutkimusta verkossa ja soittaa kollegallesi FaceTime-puhelun. Se on jopa helpompaa kuin miltä se kuulostaa.

Kiehtovin tapa kokea lisätty todellisuus.
Lisätty todellisuus (AR) on uusi teknologia, joka tuo virtuaaliset kohteet reaalimaailmaan. Kaikki iPadissa
– aina näytöstä ja laskentatehosta kameroihin ja liiketunnistimiin saakka – on suunniteltu tekemään
lisätyn todellisuuden apeista taianomaisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisätyn todellisuuden apit muuttavat perin pohjin kaiken mihin kykenet. Opi uusia asioita sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Ratkaise arjen ongelmia. Uppoudu viihteen ja pelien maailmaan. iPadin ja AR:n ansiosta mahdollisuudet ovat rajattomat.

Se on muistilehtiösi, kamerasi ja kaikkea niiden väliltä.

Apple Pencil. Kirjoita ylös mitä vain mieleen juolahtaa.
iPad on aina ollut omiaan ajatusten kirjaamiseen. Ja nyt siihen on uusi keino. Kirjoita muistiinpanoja, maalaa vesiväreillä tai allekirjoita sopimus. Apple Pencilin avulla voit tehdä sen pikselintarkalla täsmällisyydellä ja herkkyydellä. Voit käyttää sitä yhtä luontevasti kuin kynää, mutta voit kuitenkin tehdä sillä huomattavasti enemmän eri asioita.

Kaksi loistokameraa, jotka osaavat muutakin kuin ottaa upeita kuvia.
Sisäänrakennetuilla etu- ja takakameroilla voit ottaa vaikuttavia kuvia ja kuvata elokuvamaisia videoita, skannata dokumentteja, soittaa FaceTime-puheluita tai jopa luoda pohjapiirroksen lisätyn todellisuuden avulla.

Kytke ja kirjoita millä tahansa Bluetooth-näppäimistöllä.
Tarvitseeko sinun istua alas nakuttamaan tutkimusartikkelia, sähköpostiviestiä tai hittielokuvan käsikirjoitusta? iPadissa on intuitiivinen näyttönäppäimistö, mutta se on yhteensopiva myös kaikenlaisten Bluetooth-näppäimistöjen kanssa.

Pullollaan tehokkaita vakioappeja.
Leikkaa raita GarageBandilla, luo innostava esitys Keynotella tai kuvaa ja editoi lyhytelokuva iMoviella. iPadin mukana tulee kokoelma Applen appeja, joten voit aloittaa luomisen heti kättelyssä.

Yli miljoonan iPad-apin ansiosta iPadin taidot ovat lukemattomat.
Jokainen 1,3 miljoonasta iPad-apista on suunniteltu nimenomaan suurelle iPadin näytölle. Appeja löytyy kaikkeen mitä haluat tehdä – valokuvaukseen, piirtämiseen tai vain töiden paiskimiseen. Lisäksi uusien suosikkiappiesi etsiminen App Storesta sujuu yhtä helposti kuin siellä vieraileminenkin, koska editorimme valikoivat aina parhaat kaikesta uudesta ja kiinnostavasta.

Tehty kulkemaan minne ikinä ajatuksesi vievät.

Ohut, kevyt ja kestävä. Ja kolme upeaa väriä.
Vain 469 g painoinen ja 7,5 mm ohut iPad kulkee vaivattomasti sinne minne sinäkin. Se on tehty kestämään, joten voit rauhassa ottaa sen mukaan minne tahansa. Lisäksi se on aivan yhtä tyylikäs kuin kannettavakin. Värivaihtoehdot ovat hopea, tähtiharmaa ja uusi kulta.

Wi-Fi ja 4G LTE. Verkkoon missä vain.
iPadissa on jopa 866 Mb/s Wi‑Fi-nopeudet ja jopa 300 Mb/s 4G LTE ‑nopeudet. Kun lisäät siihen Apple SIMin, voit muodostaa yhteyden matkapuhelinverkkoihin yli 180 maassa ja alueella.2 Voit siis aina katsoa suosikkiohjelmaasi töihin matkatessasi, lähettää sähköposti­viestin lennossa tai julkaista lomakuvia matkasi aikana.

10 tuntia akunkestoa yhdellä latauksella.
Koko päivän kestävän akun ansiosta iPad tarjoaa sinulle enemmän aikaa surffata, kirjoittaa, piirtää, työskennellä sekä tehdä ostoksia ja mitä tahansa muuta, mitä sinun tarvitsee tehdä latausten välillä.

Pidä asiat järjestyksessä, turvassa ja aina matkassa mukana.
iCloud pitää esimerkiksi kuvasi, tiedostosi ja muistiinpanosi suojattuina ja kätevästi käsillä kaikilla laitteillasi. Lisäksi Tiedostot-appi kokoaa yhteen paikkaan kaikentyyppiset tiedostosi, mukaan lukien pilvipalveluihin kuten Google Driveen, OneDriveen ja Boxiin tallentamasi tiedostot.

Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta (esim. tietokoneisiin ei välttämättä sisälly näyttöä, vaikka kuvassa sellainen olisikin). Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista.
© 2020 TELIA INMICS-NEBULA OY